Sonja de WinterFOCUS VerzuimManagement is in 2009 opgericht door Sonja de Winter.

Jaren heb ik gewerkt als HR-adviseur met een sterke voorkeur voor verzuim gerelateerde zaken. Getriggerd door de kansen van goed verzuimbeleid en het financiële belang daarvan besloot ik om me hierin te specialiseren. In 2005 rondde ik de post HBO opleiding Register-Casemanagement af en na een aantal jaar als Casemanager werkzaam te zijn geweest koos ik bewust voor het zelfstandig ondernemerschap.

In 2009 richtte ik FOCUS VerzuimManagement op en daarnaast in 2013 v.o.f. De VerzuimAdviesgroep. De ruimte voor kwalitatieve dienstverlening, persoonlijke ontwikkeling en mooie samenwerkingen die het zelfstandig ondernemerschap met zich meebrengt waardeer ik nog dagelijks.

Vanuit FOCUS VerzuimManagement en De VerzuimAdviesgroep werk ik als zelfstandig specialist op het gebied van Ziekteverzuim, WIA, WAO, Ziektewet en help ik met veel plezier werkgevers en (ex-)werknemers de wet te begrijpen en te benutten. Niet alleen in mijn rol als adviseur en casemanager in complexe verzuimsituaties, maar ook als juridische gemachtigde in bezwaar- en beroepszaken, als trainer en als coördinator in projecten gericht op het eigenrisicodragerschap en het eigen regie model.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, heldere communicatie en met respect voor goed werkgever- en werknemerschap. Gedreven en met een scherp analytisch oog voor kansen en oplossingen, speel ik op pragmatische wijze in op wet- en regelgeving en streef ik altijd naar het best haalbare resultaat. Het financiële belang voor de klant van de aan mij voorgelegde vraagstukken maak ik graag (van te voren) inzichtelijk.Naar boven